10. ledna 2008

Kam v roce 2008 podle Amíků?

Je bez diskuse, že NY Times je dobrej plátek a klobouk dolů před ním. Resp. před jeho internetovou verzí, protože tištěnou jsem neměl možnost v ruce držet. Web variantu ale sleduju pravidelně a především jeho "cestovatelskou" část.

Vždycky se tam objeví něco, co zaujme a je jedno, jestli se tenhle námět neobjevil v podobný formě někde jinde. Tady to má prostě úroveň.

V prosince mě zaujal článek "Kam v roce 2008" (tady je textová verze). Tipů by tam bylo dost a proč se neinspiovat, alespoň částí?! Každopádně to amíci vidí s úrovní služeb v daných destinacích využívaných jinak a odkazy na doporučené hotely v jednotlivých místech mluví samy za sebe :-)

Ale co nechybí, je Praha. A nechybí ani vysvětlení proč do Prahy?

"The verdict is in. The Next Prague is ... Prague. Stag parties have moved on, bohemians have left for cheaper rents, and youth hostels are being squeezed by luxe hotels. Joining a new Mandarin Oriental next year is the Augustine, converted from a monastery and other buildings into a Rocco Forte hotel (prague.roccofortecollection.com), and the just-refurbished Hilton Prague Old Town (www.prague-oldtown.hilton.com), with a buzzing restaurant opened by Gordon Ramsay."

Tak vidíte ;-) Ještě, že už nebydlíme v centru.

Žádné komentáře: