13. července 2008

Vary 2008 jsou mrtvé, ať žijí Ozvěny FFKV

Pro nás nadšence, co ještě nemají dost, hned v sobotu 12.7. začínají v pražských kinech Aero a Světozor Karlovarské ozvěny, a trvají až do středy 23.7.

Tááákže, na co jít teď a na co potom, co určitě nevynechat a co si případně nechat na později? Jako ostřílený harcovník volím taktiku – cokoliv budou dávat v české distribuci - teď vidět nemusím. Radši chci vidět všechno, u čehož tahle šance už nenastane. České filmy jako René, Karamazovi, Karamazovi, O rodičích a dětech, Zapomenuté transporty: Do Estonska a Občan Havel ještě určitě bude příležitost ještě vidět (ano já žádný z nic fakt ještě NEVIDĚLA!), v dalších jako Paříž, Konečně spolu, I'm Not There, Prosíme přetočte či Králova přízeň hrajou celkem hvězdy na to, aby je nepromítli i širokému publiku. Takže zbývá celkem úzký vzorek, ze kterého bych si nechtěla nechat utéct hlavně snímky čínská Šachta, autobiografický Valčík s Baširem, francouzský Skoro celá Pravda, indonéský Fotograf, belgický Moskva, Belgie či Roming na maďarský způsob Bahrtalo! (Hodně štěstí!).

Rezervace lístků je možná přes net, vyzvednout nejpozději půl hodiny před začátkem představení. Červeným semišem jako ve velkém sálu v Thermalu to a v Aeru ani ve Světozoru vytapetováno sice není, ale zato do kinosálu můžete i s pivem a ceny lístků jsou velmi přátelské.
Celý program tady.

Žádné komentáře: